top of page

Foruminnlegg

monikawojcik1301
13. aug. 2020
In Festivaler og bytuvikling
Kan festivaler fungere som en testarena for nye løsninger? Gi konkrete innspill.
0
0
4
monikawojcik1301
12. aug. 2020
In Generell info om forumet
Hva er diskusjonsinnlegg? Dette er det klassiske innleggsformatet der medlemmene kan dele hva som helst på hodet, legge igjen kommentarer, reaksjoner og mer. Hva er spørsmål? Disse innleggene lar medlemmene stille spørsmål og få direkte svar fra samfunnet. Du har muligheten til å kommentere ved å trykke på pilene ved siden av svarene. Hvis du setter pris på et svar, gi det en stemning. Hvis du ikke liker det, legg igjen en kommentar. Avstemning beveger svarene opp og ned. Personen som stilte det originale spørsmålet kan markere det beste svaret. Administratorer kan det også. Spørsmål med de beste svarene er uthevet med et ikon i innleggslisten, slik at alle kan se hvilke innlegg som er besvart.
0
1
8
monikawojcik1301
12. aug. 2020
In Generell info om forumet
I tillegg til å bruke forumet i mobilnettleseren din, kan du få Wix-appen. Last ned appen slik at du kan: Få mobilvarsler som holder deg oppdatert om ny aktivitet. Legg til bilder rett fra mobilen. Inviter medlemmer til forumet ditt på Wix-appen. Skaff deg Wix-appen for iPhone Skaff deg Wix-appen for Android
0
0
6
monikawojcik1301
12. aug. 2020
In Generell info om forumet
Vi gleder oss til å ha deg her. Takk for at du er en del av det voksende samfunnet. Begynn gjerne diskusjoner og del hva du synes. I dette forumet kan du også legge til bilder, videoer, hashtags og mer til innleggene dine. Nyt diskusjonene!
0
0
2

monikawojcik1301

Admin
Flere handlinger
bottom of page