top of page

CO-WORKING

Home Workspace er ett av våre viktigste prosjekter som har til mål å aktivere nabolag, og vi praktiserer en trippel sirkulær økonomi. Vi skaper bærekraftige møtesteder ved å transformere gamle bygg til innovative co-working spaces. Vi tar de eksisterende byggene i bruk med begrenset oppussing, og vi hjelper utdatert kompetanse over i bærekraft modus. Vår vekt er å bygge fellesskap av likesinnede gründere og kreative folk som sammen skal se på hvordan vi kan gjøre samfunnsutfordringer til morgendagens innovasjonsmuligheter.

 

Våre hub’er representerer et bredt utvalg av bakgrunner og erfaringer og tilbyr deg alt du trenger for din omstilling/fornyelse, enten du er frilans, selvstendig næringsdrivende eller SMB.

 

Home Workspace er et sted der arbeid betyr så mye mer. Vi innoverer, finner inspirasjon, leser, spiller spill, deler ideer, lytter til musikk og lager bedrifter. Vi satser på kunnskapsdeling og derfor involverer vi det lokale samfunnet til å delta i alle slags eventer vi holder i våre spaces. Disse spenner fra profesjonelle kurs og forelesninger om kunstig intelligens, robotikk, teknologi, bærekraft, mfl. til og med sosiale arrangementer som konserter, festivaler, bokbad, klesbytte, syomkurs og annet.

I Home Workspace kan alle oppnå sitt virkelige potensial og jobbe sammen mot en bedre og mer rettferdig verden.

Villig til å prøve ny arbeidsform og bli med i vårt kreative samfunn? 

Ta en titt og finn det stedet som passer best din arbeidsstil og behov.

Før & etter

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

bottom of page